Signup for help - g-link CMS Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...   
Lav din egen hjælp...

Konfiguration og opsætning

af dit g-link CMS

Opsætning af g-link CMS forgår i to dele:

  1. Først skal du opsætte de globale variabler
  2. Dernæst skal du opsætte dit side-layout.

Ingen af dele er svære. Første del (opsætning af de globale variable) tager nogle få minutter og anden del (opsætning af sidelayout) tager måske lidt længere. Til gengæld kan du komme let om ved begge dele, da du kan vælge at installere et tema, som giver dit websted et færdigt side-layout. Hvis du vælger at bruge et tema, så tager det kun nogle få sekunder med g-link CMS indbyggede »Skin Manager«. Du kan læse mere om temaer her.

Klik på menuen for at få hjælp til de enkelte trin.

 


Go' fornøjelse.
Venligst stillet til rådighed af
BCL easyPDF SDK
(Programming Toolkit)

 

 Det er en god ide at tage noter: Nedskriv f.eks. hvilke farver og fonte, du bruger. Noter også hvad du har haft svært ved og hvordan du løste problemet. Og måske er der noget, som du hurtigt  sprang over for at komme videre - og lidt senere har du glemt hvad det var, hvis du ikke skriver det ned. Du kan lave en log-fil (et MS Word dokument, en tekst-fil eller hvad du ellers plejer at bruge), men du kan også vælge en hurtig, sikker og fuldstændig forældet løsning: Papir & Blyant!
Denne løsning har den fordel, at den giver ofte et bedre overblik, og så den virker også når din PC ikke virker...
For at gøre det lettere at tage noter, så har dette help.g-link.dk (dette website) mange steder et lille PDF-ikon, som det du ser til venstre. Ved at klikke på det, så kan du gemme en udskriftvenlig side som PDF-på din PC. Herefter kan du vælge at lade den forblive som fil eller udskrive den og selv tilføje relevante noter.