Signup for help - g-link CMS Newsletter here...Print?Tell a friend about this page...   
Relaterede emner Arbejde med filer:  Admins File Uploader

 

Admins filhåndtering

Downlaod af filer

g-link.dk Update Service

 Absolut sti til rodmappen

 Eksporter DB-tabel til en fil

 Admins File Uploader er g-link CMS indbyggede modul til upload af filer fra din lokale computer til websereveren gennem en browser.

Admins File Uploader finde ved at åbne Admin Menuens fane mærket "Filhåndtering" eller på engelsk "File Manager" og klikke på det øverste ikon: File Uploader Icon 

Herved åbner du dette vindue

For at uploade en fil skal du vælge filen på din lokale computer, og derefter  sende den til den ønskede destination på webserveren

 1. Klik på "Gennemse..." for at klikke dig frem til filen. Du kan vælge op til 9 filer med en samlet størrelse på op til 20 Mb for hvert upload. 
   
 2. Vælg den mappe hvortil du ønsker at uploade filen. Du kan vælge mellem de systemdefinerede mapper eller du kan en
   
 3. Brugeroprettet mappe. Brugeroprettede mapper er mapper på serveren, som du selv har lavet for at få en struktur og holde styr på alle dine grafikfiler. De brugeroprettede mapper og deres indhold slettes ikke selv om du sletter det grønne link i Admins Filuploader. Når du lige har installeret systemet er der ikke nogen Brugeroprettede mapper på listen, det skal du selv gøre.
   
 4. På det lille plus-ikon kan du åbne en side, som giver mulighed for at lave links til nye brugeroprettede mapper - se mere herunder.
   
 5. Når du har udvalgt dine filer og og bestemt destinationsmappen skal du blot klikke på den grønne knap "Begynd upload til server" for at uploade filen eller filerne.
Tip! Tip: Alle steder hvor du ser  dette ikonFile Uploader Icon er der adgang til Admins Filuploader - den findes på mange admin sider i g-link CMS.