Article written on 21. oktober 2011 by Anders T. Nielsen

TopicCategoryPlatform / OSRelated issues...
Like-knap på FacebookEditor modulWin XP, Vista Business, Win 7 / Alle browsereMore about the same subject...
Description of Problem / Solution:

Monica skriver:
Jeg kunne godt tænke mig sådan en "Synes godt om" - knap fra til Facebook på min hjemmeside. Kan jeg få det og hvis jeg kan, hvordan gør jeg så?

Opdatering 2012-03-01: I nyere builds, dvs. g-link CMS distributioner efter 2012-03-01, er der lavet en række tilføjelser til de globale variable, således det bliver muligt at anvende sociale medier (FaceBook, Twitter (Follow), Twitter (Share) og Googles +1) direkte på alle sider fra "page"-tabellen, dvs. sider, som kaldes med index.asp?id=xx samt empt_win.asp?id=yy samt sider fra "news"-tabellen, dvs. sider som kaldes med news.ap?id=zz. Herved undgår du nedennævnte procedure og får de sociale medier på alle siderne. Hvis du fortsat kun ønsker facebook-knap på én side, så skal du fortsat følge nedenstående.

Læs mere på g-link.dk...

Anders svarer:

Ja, det kan du godt!

Sådan gør du:

1. Gå ind på Facebooks udviklerside,
  2. Design din knap som du ønsker den skal se ud,
  3. Klik på knappen "Get Code",
  4. I Facebook kodevinduet: Klik på "IFRAME"
  5. Kopier koden i Facebook vinduet,
  6. Åbn din WYSIWYG-editor og sæt tre store X'er der hvor du ønsker knappen indsat (så er det lettere at finde stedet i koden)
  7. Skift til kodevisning ved at klikke på knappen "Kilde",
  8. Udskift XXX med de to kodeblokke fra Facebook-vinduet i din WYSIWYG-editor,
  9. Gem din side som plejer og din Facebook "Like"-knap er klar på din side!

Happy Facebookin'

Article written on 21. oktober 2011 by Anders T. Nielsen
Article No. #39