27. december 2013:

Ny bookingside til kalendermodulet

Kalendermodulets bookingside har fået en tiltrængt opdatering.

Den opdaterede side er filen cal_booking.asp. De væsentligste ændringer er:

1. Ændret design,
  2. Mulighed for at skifte sprog,
  3. Mulighed for at indsætte slutdato og sluttid,
  4. Muligheden for at få tilsendt en iCalendar file (gInvite.ics) til sin kalender.

Den sidste funktion tillader indsættelse af bookingaftalen direkte i den besøgendes gMail kalender, HoTMaiL kalender, MS Outlook eller lignende.

Filen cal_booking.asp med  versionsnummeret 1.56 kan fra 2014-05-30 hentes via g-link Update Service.

Vær opmærksom på de tre nye kolonner i tabellen cal_events med tabeldefinitionerne:

• endDate date,
  • endTime tinytext,
  • privat tinyint(1)

Du kan opdatere din database manuelt med et tredjeparttsværktøj, med g-link CMS indbyggede gQueryBrowser og aller lettest med databaseværktøjet (filen admin_tool_dbChecker.asp - som skal være ver. 1.59, ellers opgrader denne fil først v.hj.a. g-link Update Service), som findes i Tool-menuen (sidste fane på den udvidede Webmaster Menu)

Written by Anders T. Nielsen

News ID: 1